Karin: « Meteen waren we volledig omsingeld en werden we uitgejouwd. »

Telkens als ik er kom, lopen er groepjes jonge gasten rond die samentroepen in de parken en bushokjes.
Ze beginnen te fluiten, spreken je aan en zeggen dat je er ravissant uitziet. Ze vragen waar je heengaat. Dat is allemaal nog oké. Maar ik heb het al meegemaakt dat ze je vragen of je een hoer bent en het ergste was één keer toen ik mijn vriend omhelsde omdat we daar hadden afgesproken. Ik gaf mijn vriend ook een zoen op de mond. Meteen waren we volledig omsingeld en werden we uitgejouwd. Dat het niet gepast was wat we deden en dat er kinderen in de buurt waren. Een jonge jongen van 14 of 15 jaar oud begon daarop met zijn bal heel hard tegen mijn wagen te stampen. Mijn vriend en ik sprongen in de auto en wilden er vandoorgaan waarop een andere jonge kerel naar mijn raam kwam met een namaak revolver. Ik schrok heel hard en ben er toen meteen vandoor gereden. Een regen van voetballen achtervolgde me.

Je suis avec toi
23+

Author:

One Response

Author comments are in a darker gray color for you to easily identify the posts author in the comments

 1. hollaback! brussels dit :

  Beste Karin,

  We danken je om hier je verhaal te delen! Het is erg te lezen dat deze dingen gebeuren en dat jonge gasten deze soort intimidatie veroorzaken. Het voelt aan als zwaar pestgedrag. Vreselijk! We moeten er samen allemaal voor strijden om deze jongens duidelijk te maken dat wat ze doen afschuwelijk is en dat niemand akkoord is met hun gedrag.
  Over het waarom van deze intimidaties rijzen vele vragen, maar door je verhaal te delen maken je het probleem kenbaar en wij geloven dat we het zo uiteindelijk zullen bestrijden.

  Dank je voor je moed.

  Jouw Hollaback!Brussel team

Leave a Reply

Powered by WordPress